De Souvenir-BOX

De Souvenir-BOX is een box uit MDF materiaal waarin je de meest belangrijke herinneringen kan bewaren aan de gelegenheid waarvoor deze box werd ontworpen.

Maten en Materiaal

De Souvenir-BOX is 24cm hoog en 30cm breed, tevens 30cm diep. De souvenir-overlijden box en de overlijden huisdier-box kan ook gemaakt worden in een maatje kleiner (kan enkel voor het thema 'overlijden'), hij is dan 16cm hoog en 20cm breed, tevens 20cm diep. Het MDF-hout krijgt een grondlaag, daarna 2 laklagen en als laatste een beschermende vernislaag. Zowel de houten kist als de laklagen zijn handwerk!

Kosten

Elke Souvenir-BOX wordt uiteraard cadeauverpakt in folie met stoffen lint, assortie aan de kleuren van de box. Wenst u geen cadeauverpakking, gelieve dit dan even te melden.

Souvenir-BOX (30x30x24) : 139,00 euro / box
Overlijden-BOX (20x20x16) : 119,00 euro / box

Levering

Levertermijn : 3 a 4 weken.

De Souvenir-BOX kan afgehaald worden op volgend adres : TARATATA bvba Rijksweg 158 3630 Maasmechelen. We kunnen ook de box met de post versturen, goed ingepakt uiteraard, dit voor een meerprijs van 10 euro / box.

Levering in buitenland
15 euro / box

Uitleg Souvenir-BOXen

Geboorte-box : een eerste kruippakje, eerste schoentjes, haarlokje, wenskaarten die je bij de geboorte ontving, ..
Adoptie-box : de eerste foto van je adoptiekindje, spulletjes uit zijn of haar geboorteland, wenskaarten die je bij de adoptie ontving, ..
Communie-box : de wenskaarten die je ontving bij je 1e communie, een voorbeeld van je communiebedankjes, je dagboek, ..
Vormsel-box : de wenskaarten die je ontving bij je 1e communie, een voorbeeld van je vormselbedankjes, je dagboek, ..
Huwelijks-box : wordt vaak gemaakt met een gleuf en kan alzo dienen tijdens je huwelijksfeest als mooie box om je geld-envelopjes in te stoppen
Jubileum-box : de wenskaarten die je ontving voor je jubileum, of leuke aardigheidjes die je herinneren aan de dag van je feest
Overlijden-box : een horloge, portefeuille of andere persoonlijke bezittingen die je herinneren aan je dierbare overledene
Overlijden huisdier-box : de as-urne van je huisdier, een lievelingsspeeltje van hem/haar, zijn of haar voederbakje, ..

Onze inpak-service

De Souvenir-BOX wordt op een originele wijze ingepakt, qua kleur assortie aan de Box.